Yksityishenkilöille

 
 

Edunvalvontavaltuutus arkikielellä -opas

Opas on kirjoitettu Tiina Kuopanportin tyylille ominaisella maanläheisellä tavalla, jotta vaikeaselkoiseksi koettu aihe olisi helpompi omaksua. Se kertoo muun muassa mihin valtuutuksella voi vaikuttaa ja miten voi helpottaa läheisten työtaakkaa ja vaikeita päätöksiä siinä vaiheessa, jos on itse kykenemätön hoitamaan omia asioitaan. Mukana on konkreettisia tosielämän esimerkkejä siitä, mitä voi tapahtua, jos valtuutusta ei ole tehty.

Lukija pystyy oppaan avulla tarkistamaan tekemänsä valtuutuksen tai hankkimaan sen asiantuntijalta.

”Valtuutusta hankkivan on tärkeä tietää, mitä tarvitsee, jotta osaa toivoa oikeita asioita kirjattavaksi valtuutukseensa. Ymmärrystä asiasta tulee olla pöydän molemmilla puolilla”, Tiina Kuopanportti toteaa.

Oppaan sisältö on helppolukuista ja käsittelee asioita joihin on syytä paneutua valtuutusta hankkiessaan. Opas sisältää esimerkkien lisäksi kuvia, joilla havainnollistetaan valtuutuksen merkitystä läheisille.

Opas sopii keskustelun aloittajaksi hankalaksi koetun aiheen äärelle. Oppaan tyyli on rohkaiseva ja ennakointiin kannustava, pelottelematta mutta suoraan puhuen. Oppaasta on apua ikääntyvälle itselleen, mutta myös hänen kaikkein lähimmilleen, jotka tulevaisuudessa ehkä päätyvät valtuutuksen avulla asioita hoitamaan. Joustavammin ja vähemmällä byrokratialla.

Opasta on saatavilla kirjastoista ja kirjakaupoista kautta Suomen. Voit ostaa oppaan myös TÄSTÄ

Jos haluat päästä lukemaan opasta heti, osta opas PDF-muodossa TÄSTÄ. Saat sen välittömästi sähköpostiisi.

Edunvalvontavaltuutus_etukansi_lowres_web.jpg


EdunvalvontavaltakirjA JA muut perheen lakiasiat

Olen oikeudellisen ennakoinnin asiantuntijana FRIDA Family Lawers Oy:n listoilla.

Frida Perhejuristit ovat erikoistuneita perheen ja oman elämän lakiasioissa. Voit tilata minut kotikäynnnille Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä. Kaikki perhettäsi koskevat lakiasiat hoituvat kauttani yhteistyössä Fridan juristien kanssa.

Lakiasioita koskevissa yhteydenottopyynnöissä käytä sähköpostia tiina.kuopanportti@fridafamily.fi

Tutustu Fridan palveluihin TÄSTÄ